Missie:  Met eerlijke klimaat- en koeloplossingen een bijdrage leveren aan een groene toekomst.

Visie: Dankzij gebruiksvriendelijke en energiebesparende technieken komen tot een eenvoudige klimaat- en koeloplossing voor de gebruiker met een concept dat bijdraagt aan een beter milieu, met een lage TCO (total cost of ownership).

Kernwaarden: Eerlijke vakspecialist, no-nonsense, afspraak is afspraak.

Wie is Wim?

“Mijn naam is Wim Meijer, specialist in klimaattechniek en koudetechniek. In deze disciplines ben ik sinds begin jaren negentig werkzaam. Eerst 25 jaar bij diverse werkgevers (installateurs, fabrikanten en distributeurs): koudetechniek en klimaattechniek in alle facetten: engineering, sales, consultancy en management. Sinds 2015 zet ik mijn expertise in namens mijn eigen advies- en consultancybureau K & EA 44 en nu onder de naam Meijer verduurzaamt.

Wilt u kwaliteit, kies dan altijd een echte specialist! Dat doe ik ook in de samenwerkingen die ik aanga. Voordeel is dat ik beschik over een enorm netwerk door het hele land. Ik weet dus met wie ik samenwerk.

Ik werk voor opdrachtgevers in de industrie, utiliteit (kantoren), zorg en woningbouw. Mijn bureau staat goed aangeschreven omdat ik doe wat ik beloof en omdat ik het geheel met verstand van zaken overzie. Tegelijk beschik ik over zeer specifieke productkennis van koelmachines, airconditioning, warmtepompen, warm- en koudwatersystemen en luchtbehandeling van diverse merken en producenten.”

“Wim Meijer staat me bij en vult aan bij belangrijke onderwerpen waar specialistische kennis nodig is om tot weloverwogen keuzes en een goed eindresultaat te komen.”

Evert Jan HofstraDGA Hofstra Vastgoed, Assen

“Een partij als Meijer verduurzaamt in je team geeft rust en vertrouwen.”

Dick KeyzerVastgoedmanager, Autobinck groep, Utrecht

“Begrip, snelheid van reageren, kwaliteit en ook nog een prettige samenwerking.”

Dennis BeijaardDirecteur DAPP – Projectmanagement in Food, Zoelmond (Gld.)

“Meedenken met de klant, initiatief nemen en aandragen van alternatieve oplossingen.”

Fons SimonFacilitair manager, Fortrus BV Arnhem

Wanneer Meijer verduurzaamt?

Opdrachtgevers schakelen Meijer verduurzaamt in voor

  • een klachtanalyse en een oplossing (duurzaam comfort!)
  • inspectie
  • ontwerp van klimaatinstallaties in gebouwen
  • koeltechnisch advies* in industriële processen
  • volledige verduurzaming vastgoed.

Meijer verduurzaamt wordt ingezet in een traject van a tot z óf voor deelopdracht(en):

  • klimaatklachten inventariseren
  • programma van eisen schrijven
  • ontwerp
  • aanbesteding regelen/begeleiden
  • projectbegeleiding

Werkwijze

Voor een ontwerp of advies is de wens van de opdrachtgever/eindgebruiker mijn vertrekpunt. U ontvangt een programma van eisen (PVE) met vast omrande technische omschrijvingen van de belangrijkste componenten. Mijn eerste advies: vermijd grote bestekken! Dat doe ik ook. Die beknotten namelijk de professionele creativiteit van installateurs. Een groot bestek levert mede daardoor vaak niet de verwachte kwaliteit. Een programma van eisen door Meijer verduurzaamt biedt ruimte aan de vakkundige inbreng van de installateur, waarbij de kwaliteit wordt geborgd. Dit geeft voor de opdrachtgever het beste resultaat.

In mijn adviezen is optimale verduurzaming en energiebesparing vanzelfsprekend. Hierbij gaan comfort voor de gebruiker en verantwoord energieverbruik hand in hand. Ik ben gecertificeerd voor de EPBD-B en ben BREEAM-NL In Use en Nieuwbouw-expert en -BREEAM-NL In Use assessor.

Meijer verduurzaamt is trots om te werken voor

Meer weten over wat Meijer verduurzaamt voor u kan betekenen?

Neem contact op