Airconditioning

Airconditioning is al lang niet meer alleen koelen, maar ook het verwarmen van de ruimte. Ter vergroting van het comfort wordt de ruimte voorzien van een klimaatinstallatie die koelt, verwarmt en ventileert.

Meijer verduurzaamt staat voor expertise in de toepassing van deze airconditioningssystemen. U bent verzekerd van een snelle, gedegen analyse van wat voor u als gebruiker/opdrachtgever de beste keuze is.

Bekijk projecten

Warmtepompen

Warmtepompen zijn naast zonne-energie en windenergie de meest voor de hand liggende investeringen in duurzaamheid.

Een warmtepomp is feitelijk een omgekeerde koelinstallatie. Door middel van elektrische energie wordt warmte aan lucht of water onttrokken, om hiermee een ruimte of proces te verwarmen.

Er zijn warmtepompen in vele soorten en maten. Deze markt is voor niet altijd even overzichtelijk. Meijer verduurzaamt kan u een onpartijdig en deskundig advies geven.

Bekijk projecten

Luchtbehandeling

Mensen en dieren (en materialen) hebben verse lucht nodig. Met luchtbehandeling is het mogelijk om de luchtkwaliteit te beïnvloeden middels het beheersen van temperatuur, vochtigheid en CO2-gehalte, waardoor het leefklimaat prettig en gezond is.

Voor elke toepassing zijn er specifieke wensen en eisen aan de luchtbehandeling. Soms is een ‘standaardproduct’ prima. In andere gevallen is er een advies op maat nodig, waarbij goed gekeken wordt naar de gebruikerseisen. Meijer verduurzaamt weet waar je naar moet kijken en voorziet u zo van een passend advies.

Bekijk projecten

Koel- en vriestechniek

Koel- en vriestechniek is een vak apart. Voor elke discipline op dit terrein kunt u bij Meijer verduurzaamt rekenen op een goed advies.

Om tot de juiste installatie te komen, wordt veel gebruikgemaakt van gespecialiseerde installateurs. Meijer verduurzaamt beoordeelt of de installateur wel een juiste keuze heeft gemaakt.

Binnen de markt van koel- en vriestechniek kijkt de overheid mee. Vooral op het terrein van te gebruiken koudemiddelen. Komende jaren zal de wetgeving op dit vlak veranderen. Kijk dus uit met onverhoedse beslissingen! Nu een verkeerde investering kan straks een grote kostenpost betekenen. Meijer verduurzaamt weet wat er speelt en kan u dus voorzien van zeer nuttig advies.

Bekijk projecten

Meijer verduurzaamt is trots om te werken voor

Meer weten over wat Meijer verduurzaamt voor u kan betekenen?

Neem contact op