Airco installatie bedrijven

Is het in jouw kantoor of bedrijfspand vaak (te) koud? Of juist in sommige ruimtes te warm? Klagen mensen over hoofdpijn en vermoeidheid? En betaal je je scheel aan verwarmingskosten? Een nieuwe airconditioninginstallatie lost al deze problemen voor je op.

Het kan zijn dat jij bij airconditioning nog steeds denkt aan een dure installatie die een hoop herrie maakt en alleen koelt. Gelukkig is dit enorm achterhaald! Een moderne airconditioning zorgt ook voor verwarming én ventilatie. Is fluisterstil, kan kosten besparen en heeft nog veel meer voordelen.

Waarom een airco installatie in jouw pand?

Een klimaat dat is afgestemd op de werkzaamheden is prettig om in te werken. Sterker nog: het zorgt voor een hogere productiviteit van werknemers. Wanneer je voor een modern aircosysteem kiest, heb je zelf helemaal de controle over het binnenklimaat. Dit betekent nooit meer dat de ene ruimte te koud is en andere juist te warm. En zelfs in de winter altijd een prettige temperatuur in alle ruimtes. En dat tegen lagere kosten! Kortom: het hele jaar door heb je voordeel van een airconditioning in jouw pand.

Airco installatie bedrijven: de voordelen

Overal de juiste temperatuur

Voor jouw mensen in het magazijn mag het wat koeler zijn. Ze zijn immers fysiek hard aan het werk. Maar je mensen op kantoor willen het graag wat warmer hebben. Zij zitten stil achter hun bureau. Lastig te regelen? Niet met een moderne airco. Iedereen blij.

Bepaal de luchtvochtigheid

Lucht verwarmen betekent over het algemeen: drogere lucht. Dit zorgt voor droge ogen, geïrriteerde luchtwegen, vermoeidheid en hoofdpijn. Met een moderne airco stel je de luchtvochtigheid goed in en is dit verleden tijd.

Gezonde ventilatie

Goede isolatie gaat ten koste van de ventilatie. En dus van verse zuurstof. Juist in deze tijd enorm belangrijk. Een moderne airco zorgt ook in een goed geïsoleerde omgeving voor ventilatie.

Lucht filteren

Steeds meer mensen hebben last van allergieën zoals hooikoorts. Moderne airco’s hebben een ingebouwd filter waardoor stof, vervuilde deeltjes, schimmels, pollen en nare geurtjes worden verwijderd. Heel prettig dus voor mensen met allergieën!

Lagere kosten

Last but not least: een goede airconditioning in combinatie met de juiste voorwaarden (denk aan isolatie en bijvoorbeeld zonne-energie) bespaart jou veel kosten. Een airconditioning is in ieder geval voordeliger dan reguliere verwarmingssystemen. Heb je een verouderde airco? Ook dan is het slim om te kijken of een nieuw systeem de moeite en kosten waard is.

Welke airco installatie voor bedrijven?

Welke airconditioning is geschikt voor jouw pand? Om deze vraag te beantwoorden kijken we naar een aantal zaken. Een belangrijke daarvan is de benodigde capaciteit. Om dat uit te rekenen, kijken we naar de isolatie, het aantal ramen, het dak en bijvoorbeeld het aantal aanwezige computers/systemen. Daarnaast is niet elke airco geschikt voor elke ruimte. Wand-, plafond- en vloermodellen zijn vooral geschikt voor de wat kleinere ruimtes. Heb je een grote ruimte zoals een magazijn of hal? Dan is een kanaalsysteem meer geschikt. Kortom; laat je adviseren want een airco die niet geschikt is voor de ruimte kost je meer geld dan nodig.

Advies over airco installatie voor bedrijven

Ben je benieuwd wat (vernieuwde) airconditioning voor jouw pand kan betekenen? En wat het kost? Neem even contact met me op. Ik kom graag langs voor een vrijblijvende kennismaking. Airconditioning is vaak een onderdeel van totale verduurzaming. Hierbij komen ook zaken als isolatie, ventilatie, zonnepanelen en bijvoorbeeld verlichting kijken. Ik maak graag een snelle en goede analyse naar wat voor jou de beste keuze is.

Neem jij de volgende stap in verduurzaming?

Vrijblijvend kennismaken

Trots om te mogen werken voor: