Airconditioning

Is het in jouw kantoor of bedrijfspand vaak (te) koud? Of juist in sommige ruimtes te warm? Klagen mensen over hoofdpijn en vermoeidheid? En betaal je je scheel aan verwarmingskosten? Een nieuwe airconditioninginstallatie lost veel problemen voor je op.

Het kan zijn dat jij bij airconditioning nog steeds denkt aan een dure installatie die een hoop herrie maakt en alleen koelt. Gelukkig is dit enorm achterhaald! Een moderne airconditioning zorgt ook voor verwarming én ventilatie. Is fluisterstil, kan kosten besparen en heeft nog veel meer voordelen.

Een klimaat dat is afgestemd op de werkzaamheden is prettig om in te werken. Sterker nog: het zorgt voor een hogere productiviteit van werknemers.

Airconditioning: de voordelen

  • Altijd in elke ruimte een prettige temperatuur
  • Overal een goede luchtvochtigheid
  • Gezonde ventilatie
  • Minder last van allergieën door gefilterde lucht
  • Lagere kosten

Welke airconditioning?

Welke airconditioning is geschikt voor jouw pand? Dit hangt af van meerdere omstandigheden. Wat heb je nodig? Hoe zit het met de isolatie? De ramen? Het dak? De aanwezige installaties of computers?

Niet elke airco is geschikt voor elke ruimte. Wand-, plafond- en vloermodellen zijn vooral geschikt voor kleinere ruimtes. Heb je een grote ruimte zoals een magazijn of hal? Dan is een kanaalsysteem meer geschikt. Kortom; laat je adviseren want een airco die niet geschikt is voor de ruimte kost je meer geld dan nodig.

Airconditioning advies

Benieuwd wat (vernieuwde) airconditioning voor jouw pand kan betekenen? En wat het kost? Airconditioning is vaak een onderdeel van totale verduurzaming. Hierbij komen ook zaken als isolatie, ventilatie en zonnepanelen kijken. Ik geef je graag een goed advies over wat voor jou de beste keuze is.

Neem jij de volgende stap in verduurzaming?

Vrijblijvend kennismaken

Trots om te mogen werken voor: