Over Meijer verduurzaamt

Wim Meijer

Mijn naam is Wim en als ik jou mag helpen bij je (ver)duurzaamheidsvraagstuk weet je zeker dat je een goed en eerlijk advies krijgt.

Vanaf eind jaren ’80 ben ik werkzaam in de klimaat- en koudetechniek. De eerste 25 jaar heb ik bij diverse werkgevers gewerkt. Bij installateurs, fabrikanten en distributeurs. Ik heb me daar beziggehouden met engineering, sales, consultancy en management. Alle lagen dus en ik mag me inmiddels specialist noemen!

Sinds 2015 heb ik mijn eigen advies- en consultancybureau. Eerst onder de naam K & EA 44. En inmiddels Meijer Verduurzaamt.

Jouw voordeel? Je hebt één aanspreekpunt gedurende het hele proces. Dat ben ik! En als er aanvullende experts nodig zijn dan is dat iemand uit mijn vertrouwde en professionele netwerk.

Ik blijf jouw aanspreekpunt tijdens het hele proces

Het fijne aan een eigen onderneming runnen is dat ik jou als klant ook écht goed kan helpen. Jij hebt één aanpreekpunt en ik blijf het hele proces betrokken. Ik bepaal zelf met welke andere specialisten ik samenwerk. Zo ben jij verzekerd van de beste kwaliteit. Ik heb een groot netwerk van samenwerkingspartners in heel Nederland.

Waarom klanten voor mij kiezen en ook terugkomen? Ik doe wat ik beloof! Ik heb een brede kennis en overzie een project of probleem dus in zijn geheel. Tegelijk beschik ik over zeer specifieke productkennis van koelmachines, airconditioning, warmtepompen, warm- en koudwatersystemen en luchtbehandeling van diverse merken en producenten.

Ik werk met name voor opdrachtgevers in de industrie, utiliteit (kantoren), zorg en woningbouw.

Wim Meijer staat me bij en vult aan bij belangrijke onderwerpen waar specialistische kennis nodig is om tot weloverwogen keuzes en een goed eindresultaat te komen.

Evert Jan HofstraDGA Hofstra Vastgoed, Assen

Een partij als Meijer verduurzaamt in je team geeft rust en vertrouwen.

Dick KeyzerVastgoedmanager, Autobinck groep, Utrecht

Begrip, snelheid van reageren, kwaliteit en ook nog een prettige samenwerking.

Dennis BeijaardDirecteur DAPP – Projectmanagement in Food, Zoelmond (Gld.)

Meedenken met de klant, initiatief nemen en aandragen van alternatieve oplossingen.

Fons SimonFacilitair manager, Fortrus BV Arnhem

Neem jij de volgende stap in verduurzaming?

Vrijblijvend kennismaken

Trots om te mogen werken voor: