Luchtbehandeling bedrijf

Heb jij een school, zwembad of (groot) bedrijfsgebouw? Dan weet je vast dat verse lucht erg belangrijk is. Zeker in deze tijd. Niet zo gek dus om daar aandacht aan te besteden. Sterker nog, het moet zelfs. Want er worden tegenwoordig steeds strengere eisen gesteld aan het luchtklimaat in bedrijfsgebouwen. Met luchtbehandeling verbeter je de luchtkwaliteit van je bedrijf.

Voordelen luchtbehandeling voor je bedrijf

  • Overal prettig en gezond klimaat
  • Overal en altijd juiste temperatuur, vochtigheid en CO2-gehalte
  • Hogere productiviteit van medewerkers
  • Je voldoet aan de strenge eisen van luchtklimaat
  • Het kan de kosten verlagen

Wat is luchtbehandeling voor je bedrijf?

Luchtbehandeling is het koelen, verwarmen, bevochtigen of ontvochtigen van de binnenlucht. Dit regel je met een luchtbehandelingskast of -installatie. Je verbetert de luchtkwaliteit binnen je bedrijf op temperatuur, vochtigheid en CO2-gehalte. Het werk- en leefklimaat wordt hiermee prettig en gezond. En meer dan dat! Een gezond luchtklimaat verhoogt namelijk de productiviteit van je medewerkers.

Welke luchtbehandeling voor je bedrijf?

De vraag welke installatie het meest geschikt is voor jouw bedrijf of pand is niet makkelijk te beantwoorden. Dit hangt namelijk af van verschillende factoren. Om wat voor soort pand gaat het? Hoeveel mensen maken er gebruik van? Wat is de functie van het gebouw? Hoe zit het met de isolatie, ventilatie en luchtvochtigheid? Je kunt je voorstellen dat een zwembad iets anders nodig heeft dan een winkelpand. Soms is een standaardinstallatie prima. Soms is een oplossing op maat nodig.

Kortom: we kijken eerst naar de wensen, eisen en omstandigheden. En dan pas welke installatie geschikt is. Luchtbehandeling is vaak een onderdeel van totale verduurzaming. Daar geef ik graag advies over.

Luchtbehandeling: warmteterugwinningsinstallatie?

Veel bedrijven kiezen voor een warmteterugwinningsinstallatie. Hierbij wordt verse lucht van buiten gebruikt om op te warmen of juist af te koelen. Deze vorm van luchtbehandeling wordt voornamelijk toegepast in kantoren. Maar denk ook aan operatiekamers, bedrijfshallen en werkplaatsen. Ik denk graag met je mee of een warmteterugwinningsinstallatie geschikt is voor jouw situatie.

Neem jij de volgende stap in verduurzaming?

Vrijblijvend kennismaken

Trots om te mogen werken voor: